Izvor:
21.11.2017 u 04:40
0

EPSKI PROMAŠAJ PARTIZANA! „Grobarima“ presela najava za Jang bojs! (VIDEO)

Navijači Partizana su doživeli blagi nervni slom zbog najavnog spota koji je klub napravio za utakmicu sa Jang bojsom u četvrtak.

U spotu koji traje 35 sekundi ključni gaf dogodio se na samom kraju, a u glavnoj ulozi je trener Miroslav Đukić.

Kada je trebalo da izgovori tu finalnu rečenicu, glavni poziv navijačima da u četvrtak napune tribine stadiona u Humskoj, Đukić je rekao:

Partizan je život, ostalo su sitnice!

"Grobari" su zbog toga poludeli i zasuli su pogrdnim komentarima profile kluba na društvenim mrežama, jer je poznato da je to parola – Crvene zvezde!

Dok za navijače Partizana parola kojom se diče glasi "Za druge se navija, Partizan se voli", njihovi najveći rivali "delije" imaju slogan: "Zvezda je život, ostalo su sitnice".

A, Đukić ili onaj koji mu je sročio scenario je promašio ceo fudbal.

Happytv.rs/Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter