Izvor:
06.07.2016 u 13:16
0

BERLUSKONI POTVRDIO: Milan je prodat KINEZIMA!

Nekadašnji italijanski premijer i dugogodišnji predsednik MIlana Silvio Berluskoni potvrdio je danas da je prodao slavni klub kineskim investitorima.

Da, prodao sam Milan. Međutim, želim da novi vlasnici u naredne dve godine potroše 400 miliona evra na transfere. Oni su važna organizacija sa državnim kapitalom. Prodao sam Milan grupi koja klub može da vrati na prvo mesto u Italiji, Evropi i svetu – rekao je Berluskoni.

Berluskoni je bio na celu Milana od 1986. godine, a rosoneri su u tom periodu osvojili 29 trofeja, od cega pet u Ligi šampiona i osam u Seriji A.

Ipak, u psolednje vreme nema rezultata na tom nivou, poslednji skudeto osvojen je 2011, a poslednji trijumf u Ligi šampiona bio je 2007. godine.

Tanjug
Foto: Twitter/ACMilan_INA

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter