Izvor:
23.11.2017 u 17:43
0

Srbija na 37. mestu FIFA rang-liste!

Fudbalska reprezentacija Srbije na najnovijoj FIFA listi napredovala je za jednu poziciju i sada je 37. na svetu.

Srbija zbog pobede nad Kinom (2:0) i remija protiv Južne Koreje (1:1) na azijskoj turneji ima osam bodova više u odnosu na prošli mesec – 756.

Odmah ispred "orlova" su selekcije koje nisu izborile plasman na Mundijal Kongo, Ukrajina i Škotska, a iza Bosna i Hercegovina, kao i Australija i Maroko koji će biti u Rusiji.

Među prvih pet reprezentacija nije bilo promena, vodi aktuelni prvak sveta Nemačka, iza su Brazil, Portugalija, Argentina i Belgija, Španija je šesta skokom od dva mesta, Poljska sedma, a Švajcarska osma jer je napredovala za tri pozicije i "ugurala" se ispred Francuske i Čilea.

Naredna FIFA lista biće objavljena 21. decembra, tačno 20 dana posle žreba za Svetsko prventsvo u Rusiji.

tanjug.rs
Foto: fifa.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter