Izvor:
24.11.2017 u 15:30
0

PARTIZAN OSTAJE BEZ GOLMANA: „Pomogao sam koliko sam mogao, možda je došlo vreme za rastanak“!

Golman Partizana Vladimir Stojković, posle pobede nad Jang Bojsom (2:1) i plasmana u nokaut fazu Lige Evrope, izjavio je da mu se vratilo za 2005. godinu kada je sa Crvenom zvezdom nesrećno ostao bez evropskog proleća.

– Protiv Strazbura sam primio gol u poslednjoj sekundi za 2:2. Hvala Bogu sad se vratilo… Skupljali smo bodove, znao sam da remiji u Švajcarskoj i Albaniji nisu uzalud, važno je da se ne gubi. Poraženi smo samo jednom i to bismo pobedili da smo imali podršku navijača – rekao je Stojković

Prvi čuvar mreže reprezentacije Srbije najavio je odlazak iz Partizana na zimu.

– Pomogao sam koliko sam mogao, možda je došlo vreme za rastanak. Sve je moguće, pa i da odem, a onda možda opet da se vratim – zaključio je iskusni 34-godišnji golman.

Partizan u poslednjem kolu Lige Evrope gostuje u Kijevu ekipi Dinama u borbi za prvo mesto B grupe.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter