Izvor:
24.11.2017 u 16:09
0

Stojković rastužio „grobare“: Moguć odlazak iz Humske već u januaru!

Šok za sve navijače Partizana… Posle velike pobede i plasmana u nokaut fazu Lige Evrope, crno-beli bi mogli da ostanu bez jednog od najboljih igrača. Golman Vladimir Stojković najavio je odlazak iz Humske.

– Skupljali smo bodove… Važno je ne gubiti. Svi smo podjednako zaslužni… Izgubili smo samo jednu utakmicu, i tu nismo trebali da izgubimo. Slučajno smo izgubili. Tu smo gde zaslužujemo da budemo. Ovo je bilo sjajno i što se tiče Partizana i reprezentacije. Možda je došlo vreme da se opet rastanemo. Biće svašta na zimu. Možda je vreme da odem pa da se opet vratim. Dao sam koliko sam mogao – rekao je Stojković.

Ostaje da se vidi kakvi su dalji planovi iskusnog čuvara mreže.

blic.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter