Izvor:
06.07.2016 u 22:31
0

“U SRCU STE NAM, IGRAJTE SRCEM”: Pred istorijsko POLUFINALE, navijači Velsa šalju ogromnu podršku reprezentaciji (FOTO, VIDEO)

Pred večerašnji meč sa Portugalijom koji se igra od 21 sat, Velšanima sa svih strana stiže ogromna podrška kako od starijih i iskusnijih navijača, tako i od najmlađih. Tako su dečica pozdravljala fudbalere iz reprezentacije praveći srca, a poruka koju šalju je jasna- u srcu ste nam, igrajte srcem!

Da se navijačima ne ide kući pokazuje i snimak na kom igraju, pevaju i pružaju punu podršku svojoj ekipi, a kako to izgleda pogledajte OVDE. Da li će Ronaldo uspeti da im pokvari veselje i celokupno slavlje, ostaje nam da vidimo večeras, ali ne sumnjamo da će utakmica biti pravi spektakl za ljubitelje fudbala.

Takođe, pogledajte još jednu prelepu sliku iz Velsa koja je obišla svet.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/Ysgol David Hughes/Ysgol Llanhari/DavidHughes6ed

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter