Izvor:
02.12.2017 u 22:52
0

DERBI 20. KOLA SUPERLIGE: Partizan dočekuje Vojvodinu!

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je danas da njegovu ekipu, bez obzira što je Vojvodina u seriji loših rezultata, očekuje težak meč i dodao da crno-beli poštuju novosadski tim i da ne smeju da se opuštaju.

"Očekuje nas veoma teška utakmica, derbi kola protiv Vojvodine. To je ozbiljna, dobra ekipa, možda nemaju rezultate kakve žele, ali mi poštujemo Vojvodinu i znamo da će nam biti veoma teško. Oni uvek dolaze motivisani na stadion JNA i uvek su teške utakmice protiv Vojvodine. Očekujemo težak meč, moraćemo mnogo da se namučimo da uzmemo bodove", rekao je Đukić novinarima.

Fudbaleri Partizana dočekuju sutra Vojvodinu u derbi meču 20. kola Super lige Srbije.

Partizan je drugi na tabeli sa 46 bodova, dok je Vojvodina trenutno na šestom mestu sa 31.

Novosadska ekipa u Humsku stiže posle serije loših rezultata i smene trenera Vladimira Buača.

"To je ekstra motiv, igrači će želeti da ubede novog trenera da im je mesto u timu, doći će veoma motivisani i moramo da budemo veoma oprezni", rekao je trener Partizana.

"Jesu u seriji loših rezultata, nije kako bi oni hteli, ali to je dobra ekipa koja hoće da igra i ima kvalitet. Ne smemo da se opuštamo. Moramo ozbiljno da udjemo u meč, nemamo prava na grešku", dodao je Đukić.

Đukić je naveo da je povreda Marka Jankovića poremetila ekipu i dodao da ne zna da li će biti spreman za derbi protiv Crvene zvezde.

"Mare je za nas veoma bitan igrač. Povreda je došla u lošem trenutku i za njega jer je bio u usponu forme, a sad mora sve iz početka. Nisam siguran da li će biti spreman za Zvezdu, mi bismo želeli, ali ako se ne oporavi tu su drugi igrači", rekao je Đukić.

Trener šampiona Srbije je naveo da je njegova ekipa sa ledja skinula "teret moranja" kada je reč o Ligi Evropa i da sada može da se u potpunosti okrene utakmicama u domaćem šampionatu.

"Skinuli smo teret moranja što se tiče evropskih utakmica, sada možemo da se okrenemo ligi, da popravimo našu situaciju, da čekamo kiks rivala, ali moramo prvo da gledamo sebe da iz svake utakmice izadjemo bolji", rekao je Đukić.

Utakmica izmedju Partizana i Vojvodine igra se sutra od 15.00 na stadionu u Humskoj. Ulaz na južnu tribinu je besplatan.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/ExBlanquiverdes

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter