Izvor:
03.12.2017 u 20:37
0

FUDBALSKI KLUB KELN OBJAVIO: Smenjen trener Peter Šteger pred utakmicu sa Crvenom Zvezdom!

Fudbalski klub Keln objavio je da je smenio trenera Petera Štegera, četiri dana pred utakmicu sa Crvenom zvezdom.

"Naša je obaveza da pokušamo sve da opstanemo u Bundesligi. Nadali smo se da to može da uradi Peter. Uprkos pozitivnom rezultatu protiv Šalkea, više nismo ubeđeni u to", rekao je predsednik kluba Verner Špiner za klupski sajt.

Kako je objavio nemački klub, sa Štegerom je sporazumno raskinut ugovor, a ekipu će do zimske pauze voditi trener mlađih kategorija Kelna Štefan Rutenbek.

Keln je poslednji na tabeli nemačkog prvenstva sa samo tri boda, a Šteger je smenjen dan posle remija sa Šalkeom 2:2 u Gelzenkirhenu.

Šteger je vodio Keln od jula 2013. godine, a prošle sezone je taj klub zauzeo peto mesto u Bundesligi.

Keln će u četvrtak od 21.05 igrati protiv Zvezde na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu u poslednjem, šestom kolu Grupe H Lige Evropa.

Nemački i srpski klub imaju po šest bodova i pobednik te utakmice plasiraće se u narednu fazu. Nerešen rezultat odgovara Zvezdi, u slučaju da BATE Borisov ne pobedi Arsenal u Londonu.

Izvor: B92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter