Izvor:
04.12.2017 u 00:04
0

PARTIZAN ISPUSTIO POBEDU NA SNEGU: Crno-beli nisu iskoristili Zvezdin kiks, Voša nosi bod iz Humske! (FOTO, VIDEO)

Fudbaleri Partizana igrali su nerešeno u Humskoj sa Vojvodinom (1:1) u okviru 20. kola Superlige Srbije.

Ova utakmica se igrala u užasnim uslovima, teren je u potpunosti bio prekirven snegom koji je neprestano padao, ali su domaćini u drugom poluvremenu uspeli da obezbede narandžastu loptu i obeleže linije kako bi bile vidljive, zbog čega je sudija i napravio pauzu u 71. minutu kako bi se one porpavile, pa je ova utakmica nekako uspela da se privede kraju.

Crno-beli su u vođstvo došli u 48. minutu pogotkom Zorana Tošića, koji je stigao prvi do lopte nakon velike greške igrača Vojvodine, predriblao Rockova i lako plasirao tu loptu u mrežu.

Nakon toga se uglavnom igralo na sredini terena, Partizan je imao još nekoliko dobrih šansi, a onda je Stojković napravio početničku grešku u 86. minutu, ispustio je loptu u svom petercu, što je iskoristio Kojašević koji se našao na pravom mestu i samo gurnuo tu loptu u praznu mrežu.

Utakmica je nakon toga produžena za 7. minuta zbog čišćenja terena i izmena na obe strane, koji su protekli u potpunoj dominaciji crno-belih, ali se mreže do kraja nadoknade nisu tresle.

Partizan nije uspeo da iskoristi kiks crveno-belih koji su juče odigrali 2:2 sa Bačkom, pa i posle 20. kola zaostaju šest bodova za liderom, dok je Vojvodina peta sa utakmicom više od Radničkog iz Niša i Čukaričkog, koji mogu da je prestignu ukoliko ostvare pobede.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter