Izvor:
04.12.2017 u 03:36
0

MUSILN IPAK IDE U RUSIJU: Nećete verovati koju reprezentaciju bi mogao da vodi na Mundijalu!

Slavoljub Muslin bi ipak mogao da bude učesnik narednog Mundijala u Rusiji.

Srbiju je odveo na najveću smotru svetskog fudbala, ali je posle toga napustio kormilo Orlova. Ipak uspeh sa Srbijom nije ostao neopažen van granica naše zemlje, pa je Muslinpreko noći postao jedan od najozbiljnijih kandidata da na Mundijalu predvodi Australiju!

Mediji na „petom kontinentu“ otkrivaju da je Muslin već doputovao u Australiju na pregovore sa čelnicima tamošnjeg Saveza. Australija je ostala bez selektora posle izborenog plasmana na SP kroz baraže, pošto je Ejndž Postekoglu još tokom kvalifikacija najavio da će napustiti kormilo nacionalnog tima bez obzira na konačan rezultat. Postekoglu nije promenio mišljenje ni nakon što je sa Australijom u baražima eliminisao Siriju, pa Honduras.

Prema saznanjima australijaskih medija, Muslin je došao na pregovore po preporuci neimenovanog bivšeg reprezentativca ove zemlje i postao glavni kandidat za selektorsku fotelju. Pre njega je favorit bio Jirgen Klinsman, ali se ta priča nije razvila.

Muslin je zbog interesovanja Australijanaca odbio ponudu japanskog prvoligaša Jokohame Marinos, a interesantno je da je sada Postekoglu glavni kandidat da sedne na klupu Jokohame. Za ugovor vredan 1.000.000 dolara po sezoni. Što znači da je i Muslin odbio ozbiljan novac u Japanu zbog ponude Australijanaca…

Reprezentacija Australije se na SP u Rusiji nalazi u grupi sa Francuskom, Danskom i Peruom.

Happytv.rs/Mozzartsport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter