Izvor:
04.12.2017 u 23:04
0

SVET BRUJI: Srbiju ruše Nemci!

Sajtovi ESPN i Sport Jahu uvereni da naša reprezentacija može do osmine finala i da će je eliminisati „panceri“. Tvrde da će mladi Sergej Milinković-Savić biti džoker iz rukava selektora Srbije

Ako je verovati najjačim svetskim sportskim medijima, onda će se navijači reprezentacije Srbije malo radovati igrama i rezultatima na Svetskom prvenstvu u Rusiji narednog leta.

Naime, redakcije ESPN i Sport Jahua izašle su sa prognozom dešavanja u našoj grupi E, u kojoj se „orlovima“ predviđa plasman u osminu finala, ispred selekcija Švajcarske i Kostarike, a kao iznenađenje turnira označava Sergeja Milinković-Savića. Ipak, sve naše radosti završiće se do nokaut faze, jer ćemo već na prvom koraku biti glatko poraženi od Nemačke u osmini finala.

Selektor Brazila Tite sigurno bi među prvima potpisao da sve prođe kao Amerikanci prognoziraju. Ipak, u stvarnosti najviše ga brine meč sa Švajcarskom.

– Džaka, Šaćiri i Lihštajner su igrači koji unose u tim harizmu i kvalitet, to je ekipa sa mnogo pozitivnih osobina. Moja ekipa je možda najbolja u grupi, ali svi protivnici zaslužuju poštovanje – rekao je Tite.

Oskar Ramirez, trener Kostarike, otvoreno priča o jednom nedostatku Švajcarske, dok o predviđanjima kaže da su u grupi jedan favorit i tri ekipe sa podjednakim šansama.

– Švajcarci su jedan od najboljih timova u Evropi, ali im možda nedostaje visina. Brazil je favorit za titulu, a Srbija, Švajcarska i moj tim će se boriti za drugo mesto.

Švajcarac hrvatskog porekla Vladimir Petković u šali je predvideo plasman svoje ekipe.

– Igraćemo sa Srbijom za četvrto mesto – našalio se Petković, a preneo Blik.

Prognoza Jahua i ESPN

Srbija – Kostarika 2:0

Švajcarska – Srbija 0:0

Srbija – Brazil 0:1

osmina finala

Nemačka – Srbija 2:0

prvak sveta

Brazil

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter