Izvor:
06.12.2017 u 00:22
0

LE TALEK JASAN PRED KELN: Bez kalkulacija, samo pobeda!

Fudbaler Crvene zvezde Damjan Le Talek rekao je danas da će njegova ekipa u predstojećem meču protiv Kelna u Ligi Evropa razmišljati samo o pobedi, ne o remiju, i dodao da će crveno-beli dati sve od sebe kako bi na kraju utakmice slavili "nastavak evropskog puta".

"Igramo uvek na pobedu, ne razmišljamo o nerešenom ishodu. Nećemo razmišljati o rezultatu meča u Londonu, ne moramo da se osvrćemo na njih. Ako pobedimo prolazimo dalje, a mi želimo da pobedimo", rekao je le Talek za klupski sajt.

Fudbaleri Zvezde u četvrtak dočekuju Keln u utakmici poslednjeg kola Grupe H Lige Evropa. I srpska i nemačka ekipa imaju po šest bodova.

"Nikada ne osećam pritisak, zaista. Svakoj utakmici pristupam podjednako ozbiljno, svaka mi je važna. Naravno, mečevi u evropskim takmičenjima kod svih izazivaju veće interesovanje. U ovom trenutku, čujem dosta ljudi koji pričaju o tome kako Zvezda 25 godina nije dočekala proleće u Evropi i sada su sve oči uperene u nas", rekao je Le Talek.

"Naši navijači očekuju mnogo od ove generacije jer imamo zaista velike šanse da prodjemo grupnu fazu. Siguran sam da ćemo svi na terenu dati sve od sebe kako bismo na kraju meča slavili nastavak evropskog puta", dodao je Zvezdin štoper.

Nemački tim će od ove nedelje sa klupe predvodi dosadašnji trener podmlatka Kelna Štefan Rutenbek.

"Nama može da predstavlja problem to što je Keln promenio trenera. Uvek je teško protiv ekipe koja ima novog šefa stručnog štaba jer svi igrače žele da mu se dokažu i da se predstave u što boljem svetlu. Može se reći da je forma Klena u usponu, igrali su 2:2 sa ekipom Šalkea koja je zaista odličan nemački tim. Sigurno nas očekuje teška utakmica", rekao je Le Talek.

Ekipa Crvene zvezde primila je najmanje golova u Grupi H Lige Evrope.

"Mnogo nam znači što smo primili najmanje golova, to znači da cela ekipa igra odlično. To što je naša odbrana tako dobra je zasluga celog tima, u svim linijama igramo odlično i zato i možemo da se pohvalimo tako malim brojem primljenih golova. Moramo da nastavimo u istom ritmu, ako budemo igrali kako smo i do sada siguran sam da ćemo proći grupnu fazu", rekao je Le Talek.

Zvezdin štoper je rekao da su navijači zaslužili pobedu jer od prvog dana šampionata podržavaju ekipu.

"Siguran sam da će i u četvrtak biti pun stadion i da će nam navijači prirediti utakmicu za pamćenje. Vreme je loše, temperatura je jako niska, Keln nema dobre rezultate iza sebe, daće sve od sebe da pobede i zato su nam naši navijači još potrebniji", rekao Le Talek.

Utakmica izmedju Zvezde i Kelna igra se u četvrtak u 21.05.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter