parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

DELIJE NE MOGU DA SE POMIRE SA ODLUKOM POLICIJE: Skupićemo se već negde pre Kelna!

Navijačima Crvene zvezde, na njihovu veliku žalost, neće se ispuniti želja da u četvrtak korteom od Terazija ka Autokomandi, prodefiluju do "Marakane" kao uvertira spektakla koji se sprema tog dana: utakmica godine sa Kelnom.

Zvezdino biti ili ne biti - za proleće u Evropi, prvo posle 25 godina.

Razlozi su bezbednosne prirode, pa je posle niza sastanaka na realciji klub-policija zaključeno da bi masa navijača predstavljala potencijalni problem jer se očekuje i dolazak velikog broja navijača nemačkog kluba. Sudar dve grupe nikako nije poželjan, sve to bi, procena je, dovelo do mogućih nereda i odluka je da se oni preduprede zabranom okupljanja navijača u centru.

U toku dana, povodom odluke policije, oglasili su se i navijači Zvezde saopštenjem koje prenosimo u celosti:

- Želimo da obavestimo svu zvezdašku javnost da se Delije neće skupljati na Terazijama u četvrtak - poruka je Delija, koje, ipak, najavljuju skup na drugoj lokaciji:

Nikakva odluka ne može da spreči grupu ako nešto stvarno želi da uradi, što smo mnogo puta do sada i pokazali, kako u Beogradu, tako i širom Evrope. Jedini razlog ovakve odluke je što ne želimo da tog dana bilo koji zvezdaš dođe u problem zato što hoće da prošeta svojim gradom. Želimo da svi stignu na stadion i budu na utakmici, odnosno da nam tog dana u prvom planu bude samo ono što čekamo godinama, a to je Zvezdino proleće. Naša ljubav je ipak jača od kompleksa, a Delije će se već negde skupiti.

 

Happytv.rs/Telegraf
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost