Izvor:
06.12.2017 u 04:40
0

Najjači prošli dalje: Epilog poslednjeg kola Lige šampiona je baš onakav kakav smo očekivali!

To je to, imamo polovinu učesnika osmine finala Lige šampiona koji dolaze iz grupa A, B, C i D: Mančester junajted, Bazel, Bajern, PSŽ, Čelsi, Roma, Barselona i Juventus, a u Ligu Evrope sele se, kao trećeplasirani iz grupa: CSKA, Seltik, Atletiko i Sporting.

To je epilog utakmica 6. kola Lige šampiona odigranih u utorak uveče koje nisu donele veleobrte, niti promene u poretku na tabelama koji je prethodio poslednjihj 90 minuta fudbala.

Doduše, moglo je da se "zakuva" u grupi B gde je Roma dugo bila u egalu sa tvrdim azerbejdžanskim Karabagom u Rimu, kao i Atletiko protiv Čelsija u Londonu.

Rimljanima je bila potrebna pobeda za miran san, a Špancima trijumf i remi ili pobeda Karabaga.

Neizvesnost je prekinuo Peroti golom u 53. minutu, mada u Rimu nisu bili spokojni, jer su Madriđani nedugo potom poveli u Londonu i čekali eventualni kiks "Vučice".

Međutim, nisu ga dočekali: Roma je sačuvala prednost, a Stefan Savić autogolom definitivno raspršio nade gostiju i u pozitivan epiilog meča na "Stamford Bridžu".

Pari Sen Žermen je u sudaru sa Bajernom za prestiž i prvo mesto u grupi B poražen 3:1, ali je održao lidersku poziciju zbog bolje gol-razlike.

Dvostruki strelac u Minhenu bio je Toliso.

Pobede su ostvarili i Barselona i Juventus…

Happytv.rs/Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter