Izvor:
06.12.2017 u 19:09
0

KELN DOPUTOVAO U BEOGRAD: Rutenbek računa na 14 igrača, od toga je 11 profesionalaca!

Siatuacija sa sastavom Kelna i gora je nego što se najavljivalo prethodnih dana! Naime, ekspedicija nemačkog tima stigla je u Beograd sa svega 14 igrača i dva golmana! Od tog broja, samo je 11 profesionalaca među igračima.

Tako je privremeni trener Štefan Rutenbek u pomoć morao da pozove trojicu momaka iz amaterskog tima – Birka Risu (19), Anasa Uahima (20) i Ismaila Jakobsa (18). Prvobitno je bilo planirano da na put za Beograd krenu i tinejdžeri Nikolas Narti (17) i Jan Bizek (17), no procenjeno je da zbog lakših povreda ipak ostanu u Nemačkoj i potpuno se oporave za važan prvenstveni duel sa Frajburgom narednog vikenda. Tako je knjiga spala na svega 16 slova.

Evo i kompleltnog spiska igrača na koje Rutenbek računa za Zvezdu

Golmani: Timo Horn i Tomas Kesler.

Odbrana: Janes Horn, Lukas Klinter, Pavel Olkovski, Konstantin Rauš, Birk Risa, Frederik Sorensen.

Vezni red: Kristijan Klemens, Miloš Jojić, Matijas Leman, Anas Uahim, Salih Ozkan.

Napadači: Seru Girasi, Ismail Jakobs, Juja Osako.

A ko nedostaje pored dvojice pomenutih talentovanih tinejdžera? Spisak je poduži: Dominik Hajnc, Dominik Maroh, Jonas Hektor, Horhe Mere, Marko Heger, Marsel Rise, Leonardo Bitenkur, Džon Kordoba, Simo Coler i Klaudio Pizaro i Tim Handverker. Sve u svemu – čitavih 11 igrača zbog povreda danas nije na raspolaganju treneru Rutenbeku.

Ono što će predstavljati poseban problem za trenera Jarčeva jeste sastav odbrane, pošto na raspolaganju ima dva desna beka, tri leva i samo jednog štopera. Na sve to, prvi strelac Seru Girasi nije 100 odsto fit.

Happytv.rs/Mozzartsport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter