Izvor:
07.12.2017 u 18:09
0

NAJBOLJI FUDBALER BARSELONE SE POVLAČI: „Nemoguće je ostati ako se nešto tako dogodi“!

Najbolji fudbaler Barselone Lionel Mesi izjavio je da ukoliko reprezentacija Argentine doživi neuspeh na Svetskom prvenstvu u Rusiji svi igrači treba da se povuku iz državnog tima.

– Ukoliko odigramo loše na prvenstvu svi bismo trebali da se povučemo. Nemoguće je ostati ako se nešto tako dogodi – rekao je Mesi

Mesi je prošle godine posle poraza na penale od Čilea u finalu Kopa Amerike odlučio da se povuče iz reprezentacije zbog brojnih kritika, ali se kasnije predomislio.

On je priznao i da mu je sedenje na klupi Barselone u prethodne dve utakmice u Ligi šampiona jako teško palo, ali i da je svestan da je to bila ispravna odluka trenera Ernesta Valverdea zbog ranije obezbeđenog prolaza.

– Teško prihvatam kada ne igram ili sam zamenjem, ali sam shvatio i razumeo da je takva odluka bila najbolja. Biti na klupi je užasno, iako spolja deluje drugačije –

Mesi i ostali "gaučosi" narednog leta u Rusiji pokušaće da naprave korak dalje u odnosu na prošli Mundijal kada su izgubili od Nemačke u finalu u produžecima (1:0), a prvi rivali u grupi su im Hrvatska, Island i Nigerija.

Izvor: Tanjug
Foto: Twiter/Deporte Total Cali‏

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter