VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA SVE DELIJE: Evo šta sve treba da znaju navijači koji idu na meč Crvene zvezde i Kelna!

 

 

FK Crvena zvezda apelovao je navijače koji večeras dolaze na utakmicu sa Kelnom da obrate posebnu pažnju.

Kapije stadiona "Rajko Mitić" otvoriće se u 18 časova, tri sata pre početka utakmice, pa je upunjena molba posetiocima da dođu na vreme kako bi se izbegle nepotrebne gužve i zadržavanja na ulazima. Takođe, radi bezbednosti, kapije stadiona zatvoriće se pola sata pre početka meča, stoga je neophodno da se dođe ranije.

 

 

- Licima pod dejstvom alkohola neće biti dozvoljen ulaz, a kontrola ulaznica će se vršiti u dve etape, kroz dva "prstena". Apelujemo na sve posetiloce da ne nabavljaju ulaznice od preprodavaca, jer će svako lice sa neispravnom kartom biti vraćeno, a potom i procesuirano od strane nadležnih organa. Svi koji su karte kupili na blagajna stadiona "Rajko Mitić" ili putem interneta na sajtu iticket.rs, imaju ispravne karte - navodi se na sajtu crveno-belih i dodaje da ukoliko su ulaznice nabavljene preko posrednika, postoji šansa da se radi o falsifikatu.

Poseban apel na sve posetioce ove utakmice je da prilikom ulaska na stadion zauzmu numerisana mesta, a da izbegavaju zadržavanje ili eventualno sedenje na stepeništu, što je po propisima UEFA-e zabranjeno i klub će zbog toga biti rigorozno sankcionisan!

Što se tiče navijača Kelna, za njih je predviđen deo južne tribine i ulaziće na kapiju 24 (sektori 6,7 i 8).

 

Izvor: kurir
Foto: Twitter/DraganMocevic

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost