Izvor:
12.12.2017 u 15:42
0

ZVEZDA MU JE BILA ŽIVOT: Tužna ispovest supruge navijača koji je preminuo na ulazu Marakane!

Tomislav Vukićević (57) iz Igala, strastveni navijač Crvene Zvezde preminuo je na utakmici kada je njegov omiljeni klub igrao utakmicu protiv Kelna.

Mom mužu je Zvezda bila život, toliko je bio srećan što ide na tu utakmicu, pamtiću dok sam živa kako je poljubio naše unučiće i otišao preko praga, posle smo saznali da je umro na Marakani – započela je svoju ispovest Tomislavova supruga Nada (51).

Volela bih da ljudi znaju da Tomislav nikada nije bolovao ni od čega, niti je upozoravan da ne ide na utakmicu. Lekari su nam rekli da je umro od srčanog udara. Cela naša porodica se zahvaljuje lekarima, redarima, žandarmima, svima koji su Tomislavu pritekli u pomoć. Zahvalni smo navijačima i klubu što su mu odali počast pesmom, transparentom i minutom ćutanja, to nam mnogo znači – dodala je Nada.

Tomislav je oduvek navijao za Zvezdu, iz Igala je dolazio na utakmice sa prijateljima, neretko sa suprugom i ćerkama.

– Ćerka nam je udata u Staroj Pazovi, pa smo preko zime bili snjom, da joj pomognemo oko dece. Tomislav je koristio taj period da bi odlazio na Zvezdine utakmice. U Bari je odlazio zbog Zvezde – priča Nada.

Obdukcija pokojnog Vukićevića je završena 11. decembra, a sahrana će biti u sredu ili četvrtak.

– Ćerka mu je dala umrlicu "voleo si Zvezdu odmah posle nas" . Svi prijatelji su u izjavama saučešća rekli da je Toma umro srećan, na mestu koje mu je toliko značilo – kaže Nada.

Nada i Tomislav su bili u braku 32 godine. najponosniji su na svoje dve ćerke i troje unučića. Ostala mu je neostvarena želja da unuku Mašu odvede na Marakanu.

Nada kaže da je unuka Maša jako bila vezana za dedu i da je tu noć osetila da se nešto dešava.

– Legle smo da spavamo, ali je ona počela da insistira da joj pustim utakmicu da vidi dedu. Odbila sam da to uradim, nesluteći da je Tomislav već umro – ispričala je Nada.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter