Izvor:
12.12.2017 u 15:59
0

KRASIĆ NAVIJA ZA CSKA: Zvezda je u boljoj formi, ali biće teško!

Srpski fudbaler Miloš Krasić istakao je da će navijati za Moskovski CSKA protiv Crvene zvezde u mečevima šesnaestine finala Lige Evrope.

Crveno-beli su voljom žreba za protivnika dobili "armejce", a nekadašnji fudbaler CSKA i bivši reprezentativac Srbije Miloš Krasić nema dilemu za koga će navijati.

Tamo sam bio sedam godina, navijaću za "armejce", ali ću za dobrobit srpskog fudbala biti srećan i ukoliko Crvena zvezda prođe – rekao je Krasić za Hot sport.

On se potom osvrnuo i na šanse srpskog vicešampiona.

Crveno-beli su dobili jakog protivnika koji igra ofanzivan fudbal. Beleže dobre rezultate kako u Rusiji, tako i u Evropi. Zvezdi neće biti lako, ali je trenutno u boljoj formi u odnosu na CSKA kome u šampionatu ne cvetaju ruže. Rusi će sa priprema pravo na megdan Zvezdi, što može da bude otežavajuća okolnost – istakao je Fudbaler Lehije.

Happytv.rs/Hot sport
Foto: Facebook/Miloš Krasić

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter