Izvor:
12.12.2017 u 16:25
0

Stigla prva ponuda: Zvezda odbila sedam miliona za Boaćija!

Na "Marakanu" je stigla prva zvanična ponuda za Ričmonda Boaćija i to od francuskog Rena, koji je ponudio sedam milioan evra

Međutim, odgovor rukovodstva Crvene zvezde bio je negativan! Predstavnici Rena pozvali su odgovorne iz Ljutice Bogdana i jasno im stavili do znanja da je reprezentativac Gane jedan od prioriteta kluba iz Bretanje u zimskom prelaznom roku.

Čelnici Zvezde su svesni da postoji veliko interesovanje za Boaćija i da mogu da "izvuku" još milion ili dva, zbog čega su odlučili odbiju prvu ponudu Francuza.

Crveno-belima na ruku ide to što je Renu hitno potreban napadač, pa se može očekivati da uskoro stigne nova, finansijski jača ponuda u Ljutice Bogdana.

mocart sport
Foto: crvenazvezdafk.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter