Izvor:
12.12.2017 u 16:39
0

PANIKA U MILANU: Menadžer tuži Rosonere, supertalentovani golman odlazi bez obeštećenja!

Mino Rajola, agent Đanluiđija Donarume, traži momentalni raskid ugovora za mladog golmana Milana.

Prilikom potpisivanja ugovora dogovorena je klauzula od 40 miliona za Donarumu ako Milan ne bude ušao u Ligu šampiona, odnosno 70, ako bude u prve četiri ekipe u Seriji A. Međutim, Rajola navodno nije bio prisutan prilikom potpisivanja ugovora. On se nije slagao sa odlukom golmana da ostane u klubu, pa je prilikom dogovara bio prisutan njegov advokat Rigo. Advokat je napustio prostorije pre potpisivanja ugovora, pa Milan klauzule nije ni poslao u Ligu Kalčo koja vodi takmičenje.

Sada Rajola traži da se ugovor poništi, čime bi Donaruma postao slobodan igrač pošto je pod pritiskom potpisao ugovor.

Sam igrač poslao je pismo Milanu u kome kaže da jeste stavio potpis, ali pod psihološkim pritiskom. Sad, šta to znači, teško je reći, pristao je na šest miliona po godini, očigledno želi da ode, ali on i menadžer će probati da napuste klub bez obeštećenja.

Rajola želi da iskoristi situaciju, da proba na sudu da načini Donarumu slobodnim igračem, pošto, ako ugovor ne važi, on je praktično slobodan.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter