Izvor:
14.12.2017 u 21:34
0

Partizan nudi Stojkoviću ugovor do kraja karijere!

Ekipa se pravi od golmana. Mogu čelnici Partizana da dovedu i „tri Sume“ i još dvojicu napadača, ali ako nema ko da brani onda džaba sve. Svesni da bez Vladimira Stojkovića ne bi bilo ni plasmana u Ligu Evrope, ni kasnijeg prezimljavanja u njoj, u Humskoj 1 su rešili da prvi potez po okončanju jesenjeg dela sezone bude zadržavanje reprezentativnog golmana.

Crno-beli će ponuditi Stojkoviću da tokom zime revidira postojeći ugovor i umesto do leta ostane na Topčiderskom brdu do juna 2020. Ta projektovana trogodišnja saradnja značila bi i da bi najbolji srpski čuvar mreže verovatno završio karijeru među stativama Parnog valjka, s obzirom da bi u tom trenutku imao 37 godina.

Otvoreno je pitanje da li Vladimir Stojković ima ambicije da ostaje u srpskom fudbalu i kakva je platežna moć Partizana. Odnosno, da li menadžment ovdašnjeg šampiona može da mu ponudi uslove kakve bi imao u inostranastvu, odakle posle blistavih odbrana stižu sve češći pozivi.

Sam Vladimir je posle overenog plasmana u nokaut fazu Lige Evrope nagovestio da odlazi iz Humske 1, međutim, reči generalnog direktora Partizana Miloša Vazure da je to izjavu povukao obradovala je Grobare, koji se nadaju da Stojković neće menjati sredinu.

Jer za njega odgovarajuće zamene, jednostavno, nema.

Happytv.rs/Mozzartsport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter