Izvor:
14.12.2017 u 22:08
0

ZVEZDA HOĆE TANDEM IZ BORISOVA! Crveno-beli poslali milionsku ponudu za dvojicu igrača!

Čelnici Crvene zvezde već su krenuli u akciju za zimski prelazni rok i poslali su milionsku ponudu BATE Borisovu za – dvojicu igrača.

Želja Crvene zvezde je da dovede u januaru na "Marakanu" Mirka Ivanića, vezistu beloruskog šampiona, kao i centarhalfa Nemanju Milunovića, saznaje Hotsport.

Crnogorski reprezentativac Mirko Ivanić je pre odlaska u BATE bio na meti i Zvezde i Partizana, dok je nosio dres Vojvodine, ali je na kraju odlučio da ode u Belorusiju. Sada bi mogao da se vrati u Srbiju, mada ukrajinski mediji pišu da je on na listi želja i Dinama iz Kijeva.

Centarhalf Nemanja Milunović je na početku mandata Slavoljuba Muslina odigrao tri utakmice za reprezentaciju Srbije, postigao je i gol protiv Izraela, a onda se povredio i ispao iz daljih kombinacija za sastav.

Happytv.rs/Hotsport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter