Izvor:
16.12.2017 u 21:20
0

ZVEZDA NUDI BOGATSTVO BENU! Crveno-beli napadaču Olimpijakosa daju 1,7 miliona evra!

Lider Superlige spreman je da napadaču Olimpijakosa Benu ponudi trogodišnji ugovor vredan 1,7 miliona evra.

El Fardu Ben Nabuane ima ugovor sa Olimpijakosom do kraja sezone, a čelnici grčkog šampiona su mu postavili ultimatum – da se do kraja 2017. izjasni da li hoće da potpiše novi ugovor ili će biti prodat.

Ovu situaciju pokušavaju da iskoriste u klub s "Marakane", pa je generalni direktor Zvezdan Terzić već otišao u Atinu s namerom da 28-godišnjeg napadača nagovori da pređe u Beograd.

Prema pisanju Mozzartsporta, argumenti su više nego ubedljivi – 1.700.000 evra za trogodišnji ugovor, u šta su uračunati i bonusi.

Ben u Olimpijakosu trenutno prima 2.500 evra mesečno, ali nije samo atuelni poslodavac konkurencija Zvezdi. Tu je i Leh iz Poznanja, koji je takođe veoma zainteresovan za korpulentnog napadača.

Ostaje da se vidi ko će na kraju uspeti da privoli Bena.

Happytv.rs/Mozzartsport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter