Izvor:
17.12.2017 u 17:38
0

ŽOZE MURINJO GA ŽELI U NAPADU: Brazilac Malkoma bi mogao da pojača redove Mančester Junajteda!

Žoze Murinjo, menadžer Mančester Junajteda, mogao bi u januarskom prelaznom roku da pojača napada, prenose britanski mediji.

Portugalac je odavno "bacio oko" na Brazilca Malkoma iz Bordoa, a prema raznim izvorima, transfer bi mogao da bude realizovan u januaru.

Murinjo će u narednom prelaznom roku imati oko 80 miliona evra za pojačanja, a vrednost Malkoma procenjuje se na oko 30 miliona.

"Crveni đavoli" su hteli još letos da dovedu krilnog igrača koji im je preko potreban, ali nisu uspeli u nameri da angažuju Ivana Perišića iz Intera.

Kako je rečeno, Murinjo je impresioniran 20-godišnjim Brazilcem koji je ove sezone postigao sedam golova uz četiri asistencije za "Žirondince" u Ligi 1.

Murinjo je ove sezone najviše koristio Rašforda i Marsijala po krilima, kao i Španca Huana Matu. Janurski prelazni rok kreće prvog dana 2018. godine i završava se krajem meseca.

Izvor: B92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter