Izvor:
20.12.2017 u 03:03
0

PLAN PARTIZANOVIH ZIMSKIH PRIPREMA: Otkriveni rivali!

Plan Partizanovih zimskih priprema, prema pisanju, u potpunosti je kompletiran.

Odranije je bilo poznato da će se crno-beli pripremati na Kipru, ali nije bilo poznato ko će im biti rival u kontrolnim utakmicama tokom boravka u ovoj ostrvskoj zemlji.

Danas smo dobili i te odgovore, a zanimljivo je da će među Partizanovim rivalima biti i čak dve češke ekipe, imajući u vidu da crno-beli drugi deo sezone počinju utakmicom 1/16 finala protiv lidera šampionata Češke, Viktorijom Plzenj.

Partizan će prvi meč na Kipru odigrati 27. januara protiv poljskog Gornjika, a dva dana kasnije planiran je susret sa češkim Liberecom.

Treći rival biće ukrajinska Zirka, taj meč je zakazan za 1. februar, a već 3. februara crno-beli se sastaju sa još jednim češkim predstavnikom, ekipom Libereca.

Tri dana kasnije Partizan će se sastati sa letonskom Liepajom, a za generalnu probu izabran je beloruski Šahtjor Soligorsk 8. februara.

Podsetimo, za Partizan ''evropsko proleće'' počinje 15. februara kada će u Humskoj ugostiti Viktoriju Plzenj, a revanš je sedam dana kasnije u Češkoj na ''Dosan Areni''

Izvor: B92
Foto: partizan.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter