Izvor:
27.12.2017 u 16:09
0

Mitrović priznao: „Razgovarao sam sa upravom oko povratka u Partizan“!

Golgeter reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović otkrio je da priča o njegovom povratku u Partizan na pozajmicu nije bila izmišljena i da je razgovarao sa čelnicima crno-belih

Ipak, Mitrović je priznao da je to nerealna opcija u ovom momentu. Partizan teško da bi mogao da podnese platu koju špic Njukasla ima u Engleskoj, pa je realnije da ostane na Ostrvu, u nekom drugom klubu.

Zvao me je Ivica Iliev, raspitivao se da li postoji šansa da se vratim u Humsku. Ilieva mnogo cenim, malo je takvih ljudi u srpskom fudbalu. Imao sam zadovoljstvo da razmenimo mišljenja i dotaknemo se eventualno mog transfera – rekao je Mitrović za Žurnal.

On nije, ipak, odbacio mogućnost da se jednom vrati u Humsku.

Mislim da bi moj dolazak bio skupa investicija za Partizan. Totalno nerealna u ovom trenutku. Od mog obeštećenja crno-beli bi mogli da pokriju pojačanja na više pozicija… Sad je takva situacija, ali nikad se ne zna – zaključio je Mitrović.

informer.rs
Foto: fss.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter