Izvor:
28.12.2017 u 23:23
0

Aeroflot: Avio karte ruskim navijačima za pet rubalja!

Predsednik Vladimir Putin podržao je danas nameru "Aeroflota" da pet rubalja naplaćuje karte navijačima ruske fudbalske reprezentacije na Mundijalu koji se održava naredne godine u toj zemlji.

"To neće biti besplatno, zato što želimo da vidimo prvenstvo koje će biti događaj na nivou pet zvezdica. Prevozićemo sve ruske navijače na rutama ''Aeroflota'' u bilo koji od gradova domaćina, po ceni od pet rubalja za kartu u jednom pravcu", kazao je generalni direktor "Aeroflota" Vitalij Saveljev na sastanku s Putinom.

On je naveo da će "karte biti prodavane tri dana pre i tri dana posle određenog meča kako bi se izbegla moguće gužve".

Putin je pitao Saveljeva da li će to biti cena samo za ruske navijače, a direktor Aeroflota potvrdio i dodao da je reč o 70.000 mesta u avionima. "U slučaju da naša reprezentacija dođe do finala, biće obezbeđeno još mesta i mi smo već predvideli takvu mogućnost", kazao je generalni direktor i dodao da je Putin odobrio da "taj projekat" započne 1. januara.

Svetsko fudbalsko prvenstvo trebalo bi da se održi od 14. juna do 15. jula 2018. godine na 12 stadiona u 11 gradova – Moskvi, Sankt Peterburgu, Sočiju, Kazanju, Saransku, Kaljiningradu, Volgogradu, Rostovu na Donu, Nižnjem Novgorodu, Jekaterinburgu i Samari.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter