Izvor:
30.12.2017 u 02:27
0

Zvezda isplatila Avramovskog i Stefana Ilića, suspenzija ukinuta!

Jedva da je potrajalo 24 časa. Toliko je otprilike trebalo Crvenoj zvezdi da reguliše obaveze prema Danijelu Avramovskom i Stefanu Iliću i tako ukine suspsenziju Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije, koja je lideru srpskog prvenstva u četvrtak zabranila da registruje nove igrače.

Ali čim su dugovi izmireni, zabrana je ukinuta, pa će crveno-beli od 1. januara kada i počne prelazni rok slobodno moći da posluju na fudbalskom tržištu.

Jedina briga će im biti da pronađu pravog igrača za Zvezdu. Avramovski i Ilić nisu prošli, mada će neko reći da nisu ni dobili pravu šansu, pa je tako Ilić, član šampionske generacije Orlića sa Novog Zelanda, u dresu beogradskog kluba odigrao svega deset minuta.

Podsetimo, pored Zvezde zabranama registracije novih igrača kažnjeni su i Radnik iz Surdulice, Borac iz Čačka, iz Prve lige Srbije Jagodina, Inđija, Novi Pazar, kragujevački Radnički i užička Sloboda, dok je sankcionisan i Ženski fudbalski klub Sloga Radnički.

Happytv.rs/Mozzartsport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter