Izvor:
30.12.2017 u 21:26
0

Jagoš Vuković u Crvenoj zvezdi?

Nemanja Milunović je otpao, a Demijen Le Talek skoro izvesno odlazi na zimu iz Crvene zvezde koja će definitivno morati da obezbedi novog štopera.

Što za napad na titulu i nokaut fazu Lige Evrope, što za leto i pokušaj ulaska u Ligu šampiona.

Jedan od onih koji je (ne)očekivano dospeo u prvi plan jeste standardni reprezentativac Srbije Jagoš Vuković koji nije u planovima Olimpijakosa.

Šampion Grčke želi da ga se ''otarasi'', a pominju se neki klubovi iz Portugalije. Međutim, povratak Vukovića na Marakanu je mnogo bolja opcija za njega.

Osim što će se boriti za titulu i možda za Ligu šampiona na leto, Vuković bi preko Crvene zvezde mogao da se vrati u formu za Svetsko prvenstvo.

Ukoliko i ovu polusezonu ne bude igrao postoji mogućnost da se ne nađe na spisku putnika na Mundijal.

Pratimo situaciju u Olimpijakosu, naše je dete – rekao je sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela.

Podsetimo i to da je Zvezdan Terzić nedavno boravio u Pireju kako bi pregovarao sa Benom. Prema informacijama koje naš portal poseduje, napadač Olimpijakosa će se skoro sigurno pojaviti na prozivci 9. januara.

Ko zna, možda je generalni direktor crveno-belih pikirao i Vukovića.

Telegraf
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter