Izvor:
03.01.2018 u 16:44
0

Kutinjo ide u Barselonu za 150 miliona evra!

Fudbaler Liverpula Filipe Kutinjo sve je bliži transferu u Barselonu vrednog 150 miliona evra, javljaju brojni španski i engleski mediji.

Kutinjo je poručio svima iz Liverpula da ne želi više da igra za taj tim, već da mu ispune višemesečnu želju i puste ga na Nou Kamp, zbog čega je čak odbio da bude u sastavu za meč protiv Barnlija u Premijer ligi.

Zastupnici Barselone već borave u Engleskoj na pregovorima sa kolegama iz Liverpula i sav posao bi trebalo da bude završen u narednih nekoliko dana.

Kutinjo će postati treći najskuplje plaćeni fudbaler u istoriji, posle Kilijana Mbapea (Monako – PSŽ 180 miliona evra) i Nejmara da Silve (Barselona – PSŽ 222 miliona).

Kutinjo je od 2013. godine na Enfildu, a ranije je igrao za Inter, Espanjol i Vasko da Gamu.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter