Izvor:
06.01.2018 u 17:58
0

Kaljenje na Banjici: Zvezda pozajmila Joveljića Radu!

Veliki talenat Crvene zvezde Dejan Joveljić ni narednih šest meseci neće biti deo prvog tima crveno-belih, već će otići u Rad

Čelnici Zvezde su odlučili da mladog napadača pošalju na šestomesečnu pozajmicu na Banjicu, da bi među "građevinarima" sticao superligaško iskustvo, a da ujedno pokuša da pomogne klubu u borbi za opstanak, saznaje Mocartsport.

Dugo smo razgovarali i došli do zaključka da je za Dejana Joveljića najbolje da odigra šest meseci u kontinutetu u nekom od klubova superligaškog ranga. Da li će on biti pozajmljen Radu ili nekom drugom klubu još ne mogu sa sigurnošču da vam kažem. Potreban mu je period prilagođavanja na viši nivo fudbala i nadamo se da će se brzo vratiti u Crvenu zvezdu – rekao je Mitar Mrkela, sportski direktor Zvezde.

Crveno-beli su čak spremi da Radu ponude tarifu od 3.000 evra za svaki meč koji Dejan Joveljić počne, kako bi obezbedili da mladi fudbaler dobija preko potrebne minute u Superlige.

informer.rs
Foto: crvenazvezdafk.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter