Izvor:
11.01.2018 u 00:28
0

ABIDAL OTKRIO KROZ ŠTA JE SVE PROLAZIO DOK SE BORIO SA RAKOM: Mesi mi je rekao da sam kao leš, da me se plaše i da im više ne šaljem video poruke!

Fubaler Erik Abidal otkrio je šokantan detalj iz vremena dok se borio sa opakom bolešću. Nekadašnji igrač Barselone 2011. godine oboleo je od tumora jetre, morao je na nekoliko operacija nakon kojih je iz ove bitke izašao kao pobednik.

Međutim, kada je bio u najtežem stanju, poslao je video poruku ekipi kao znak podrške jer je tada Barselonu čekala veoma važna utakmica. Ali, reakcija Lionela Mesija ga je neprijatno iznenadila.

"Bio sam jako mršav i uoči utakmice napravio sam video poruku i poslao je saigračima da bih im dao podršku. Znate li šta mi je Mesi na to rekao? Da im više ne šaljem takve stvari jer im nanose štetu, kao i da izgledam kao leš što im uliva strah. Ja to nisam tako video, hteo sam da ih ohrabrim, ali su mi rekli da me vide kao kostura i kako ih to uznemiruje", otkrio je nekadašnji fudbaler.

Očigledno je da Mesi i ostatak svlačionice nisu razumeli kroz šta tačno prolazi Abidal, koji je preživeo jako teške trenutke i to sam sa svojom porodicom.

"To je bol koje ću se sećati celog života. Bila je nepodnošljiva, kao da te neko bode nožem. Kad mi je doktor rekao da moram na još jednu operaciju, bio sam srećan. Takvu patnju ne bih poželeo nikome", zaključio je Abidal, koji se penzionisao 2014. godine.

Happytv.rs/Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter