Izvor:
12.01.2018 u 21:52
0

Konte: U Engleskoj su srećni ako ranije smene menadžera!

Manadžer Čelsija Antonio Konte izjavio je da je u Engleskoj poslednjih godina postao trend brzih smena i da je zbog toga sve moguće kada je reč o njegovom statusu.

"Ostala mi je još jedna godina ugovora, ali ovo je specifičan posao u kojem se stvari brzo menjaju. Teško je u današnjem fudbalu ostati godinama u jednom klubu, naročito u Engleskoj gde je nekada bilo uobičajeno da ekipu dugo predvodi jedan čovek, dok su sada srećni ako ranije otpuste menadžera" izjavio je Konte pred utakmicu protiv Lestera koja će otvoriti 23. kolo Premijer lige.

Konteu ugovor sa Čelsijem ističe na leto naredne godine, a poslednjih dana sve su učestalije glasine da će posle dve sezone napustiti klub, a kao naslednik se spominje trener Juventusa Masimilijano Alegri.

Konte je preuzeo Čelsi na leto 2016. godine i u debitantskoj sezoni osvojio Premijer ligu, dok je prethodno uzeo tri Serije A sa Juventusom i dva Superkupa Italije.

Čelsi posle 22. kola zauzima treće mesto u Premijer ligi sa 16 bodova zaostatka u odnosu na vodeći Mančester Siti, dok će se u osmini finala Lige šampiona igrati protiv Barsenone.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter