Izvor:
15.01.2018 u 02:31
0

Kanga otvorio dušu: Imao sam porodične probleme, pričaću sa upravom o budućnosti!

Saga oko Gelora Kange i dalje traje! Niti je produžio ugovor sa crveno-belima, niti je prihvatio unosnu ponudu Sparte iz Praga. Gabonac je trenutno fokusiran na zbivanja u Crvenoj zvezdi o čemu svedoči izjava za zvaničan sajt kluba.

On je istakao da je kasnio na početak priprema zbog porodičnih problema.
„Došao sam potpuno spreman. Imao sam nekih porodičnih problema koje sam morao da rešim pre nego što sam se priključio saigračima, ali sve je u redu i nastavljamo dalje. Prvi smo u šampionatu, ispred Partizana, svi smo se odmorili tokom ove pauze i sada je vreme da se usredsredimo na osvajanje titule prvaka Srbije. Naravno tu je i važan meč protiv CSKA i zato moramo samo da treniramo i radimo što više i sve će biti kako treba“, rekao je Gabonac po dolasku na Kipar.

Pored Sparte Kanga navodno ima ponude iz Kine i Turske, ali…
„Ja sam u Zvezdi i fudbaler sam ove ekipe. Imam ugovor još šest meseci, a razgovaraću sa upravom kluba oko moje budućnosti. Sada sam ovde i igram za ovaj klub kao i do sada najbolje što mogu i umem“, dodao je Kanga.

Mozzartsport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter