Izvor:
22.01.2018 u 22:33
0

ODLIČNE VESTI ZA DELIJE: CSKA odigrao dve prijateljske utakmice i nijednu nije pobedio!

Fudbaleri Crvene zvezde trenutno su na pripremama i spremaju se za drugi deo sezone.

Prvu utakmicu crveno-beli će u novoj polusezoni odigrati na svom stadionu "Rajko Mitić", u Ligi Evrope protiv CSKA iz Moskve.

Moskovljani su takođe u fazi priprema pred duel sa Zvezdom, a nakon prve dve odigrane prijateljske utakmice, crveno-beli imaju itekako razloga za optimizam i nadu da mogu proći moskovskog velikana.

"Armejci" su se do sada sastali sa Norveškom Valerengom i Danskim Horsensom, i obe utakmice odigrali nerešeno.

Prvu sa Valerengom su odigrali bez golova, dok su od Horsensa gubili dva puta, ali je Vitinjo sa dva pogotka uspeo da obezbedi i drugi remi svojoj ekipi u pripremnom periodu.

Pored svega toga, CSKA je ostao i bez planiranog pojačanja Francuza Sese-Frank Pepea koji se povredio tokom probe u dresu "armejaca" u deula sa Valerengom, pa je razdužio opremu i napustio trening kamp Moskovljana.

Moskovljani sledeću utakmicu, koja će im ujedno biti i poslednja provera pred putovanje u Beograd igraju sa Danskim Nordsjelandom, dok će se crveno-beli u sklopu priprema sastati sa Ruskim ekipama, najpre Amkarom 31. januara, zatim Anžijem 4. februara, a generalnu probu pred Moskovljane će odraditi duleom sa Zenitom iz Sankt Peterbugra 7. februara.

Zvezda i CSKA se sastaju 13. februara na stadionu "Rajko Mitić", a sedam dana kasnije u Moskvi.

Happytv.rs
Foto: pfc-cska.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter