Izvor:
22.01.2018 u 22:46
0

GOTOVO: Partizan se pojačao najboljim igračem Superlige!

Đorđe Ivanović je novi fudbaler Partizana.

Čelnici Spartaka i crno-belih su u ponedeljak, tokom prepodneva, konačno su postigli sporazum posle duže od mesec dana pregovora da najbolji igrač Superlige pređe u Humsku 1. Ugovor će biti potpisan na četiri godine, a Subotičanima će na ime obeštećenja pripasti 400.000 evra. Uz 20 procenata od naredne prodaje.

Sam Ivanović, iako je bio na spisku putnika za Antaliju, gde ekipa Aleksandra Veselinovićadanas odlazi na pripreme, posle dogovora doskorašnjeg i budućeg kluba promenio je smer i već sutra će biti promovisan u Humsku 1. U sredu će se naći u avionu koji će tim Miroslava Đukića prebaciti na Kipar, gde će ostati do 9. februara i pokušati da se izbori za mesto startera pred prvi meč šesnaestine finala plej-ofa Lige Evrope, protiv Plzenja.

Prethodno, za utorak od 14.00 zakazana je zvanična promocija u Humskoj 1.

Na taj način Đorđe Ivanović je postao drugi novajlija Partizana ove zime, posle levog beka Slobodana Uroševića, pristiglog iz Napretka, a do kraja prelaznog roka očekuje se angažman jednog, a možda i dvojice zadnjih veznih (opcije su Juri Vakulko, Saša Zdjelar, Radosav Petropvić), desnog beka (u opticaju je Slovenac Adnaž Struna) i napadača (pominje se sve glasnije Žerar Gou).

Đorđe Ivanović ima 22 godine, jesenas je zablistao na superligaškoj sceni, dao je 11 golova i bio ključni igrač Spartaka u pohodu na treće mesto, pa su ga igrači i treneri na kraju prvog dela sezone proglasili za najkorisnijeg igrača prvenstva. Od njega se u Humskoj očekuje da oplemeni igru Partizana i bude onaj deo mozaika koji je dosad nedostajao – prava “desetka”.

Happytv.rs/Mozzartsport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter