Izvor:
22.01.2018 u 22:51
0

BOAĆI PRED TRANSFEROM U ENGLESKU! Terzić u Londonu pregovarao sa dva kluba!

Najbolji strelac Crvene zvezde u jesenjoj polusezoni Ričmond Boaći blizu je prelaska u Premijer ligu, pošto su pregovori oko njegovog transfera već obavljeni.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić bio je prethodnih dana u Londonu, gde je pregovarao sa čelnicima dva engleska kluba, Vest Bromvič Albionom i Hadersfildom.

U Zvezdi su zadovoljni prvom rundom pregovora sa oba engleska kluba, pa se očekuje nastavak i finalizacija posla narednih dana.

VBA i Hadersfild su spremni da plate za golgetera Crvene zvezde šest miliona evra!

Ričmond Boaći je golovima i igrama u Ligi Evrope i u Superligi Srbije pobudio veliko interesovanje klubova, pominjali su tokom ove zime Čelsi, Bešiktaš, Ren, Šangaj i mnogi drugi, ali u ovom trenutku blizu je toga da karijeru nastavi na Ostrvu.

Interesantan je dodatak da su čelnici VBA priznali crveno-belima da im je prvi pik – Aleksandar Mitrović. Međutim, za njega Njukasl traži 14 miliona evra, što "drozdovi" nemaju nameru da plate, pa im je druga opcija – Ričmond Boaći.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter