Izvor:
23.01.2018 u 15:47
0

SERGEJ IZAZIVA NOVI RAT U MANČESTERU! Siti „krade“ Srbina od Junajteda!

Dobio je Mančester junajted prvu rundu u ratu sa Mančester sitijem, pošto mu je ispred nosa oteo Aleksisa Sančeza, ali "građani" su spremili osvetu i to – Sergeja Milinkovića-Savića.

Srpski fudbaler iz Lacija je označen kao jedan od dva prioriteta Junajteda u letnjem prelaznom roku, ali mediji iz Italije i Engleske pišu danas da je Siti rešen u nameri da Sergeja dovede u svoje redove.

Skauti "građana" bili su na meču Lacio – Kjevo prošlog vikenda, na kojem je Milinković-Savić gospodario terenom i postigao dva gola, tako da su imali šta da vide.

Odmah posle toga krenula je lavina informacija da će Mančester siti učiniti sve da u junu dovede Srbina, koji je označen kao "novi Jaja Ture".

Ono što je svima jasno, Lacio neće prodati Sergeja za manje od 100 miliona evra, o čemu piše danas i Gazeta delo Sport, a licitacija je otvorena. Pominjalo se da je Pariz Sen Žermen spreman da ide čak do 180 miliona…

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter