Izvor:
25.01.2018 u 02:37
0

PUKLA PETARDA: Zvezda deklasirala srpskoligaša! Joveljić postigao dva gola! (VIDEO)

U prvoj pripremnoj utakmici u 2018. godini fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Grafičara rezultatom 5:0 (3:0).

Trener Vladan Milojević „promešao je karte“ za ovaj meč. Šansu da zaigra u startnoj postavi dobilo je dosta mladih igrača, a Zvezda je svakako bila mnogo bolji rival što pokazuje i konačan rezultat.

Grafičar: Stanković, Bumbar, Zorić, Stojić, Sredojević, Ljumić, Preradović, Crnadak, Lisičić, Šarčević, Kuzmanović.

Crvena zvezda: Kahriman, Gobeljić, Savić, Frimpong, Rodić, Donald, Jovičić, L. Ilić, Srnić, Adžić, Joveljić.

Igrali su još i: Eraković, Pavkov, Hajdin, I. Ilić, Nikolić i Milić.

Na prvi gol nije se puno čekalo. Gol domaćina već u 8. minutu zatresao je Slavoljub Srnić. Samo 7 minuta kasnije dosuđen je i penal za crveno-bele, koji je u gol pretvorio Joveljić. Isti igrač ponovo je zatresao gol gostiju u 42. minutu za prednost Zvezde od 3:0.

Do kraja, jesenji prvaci su uspeli samo da povećaju prednost. Najpre je mrežu domaćina zatresao Pavkov u 79. minuta, a odmah za njim i osamnaestogodišnji Veljko Nikolić za konačnih 5:0.

Već sutra od 13 časova zvezda igra novu prijateljsku utakmicu protiv BASKA, a 26. januara ekipa putuje u Antaliju na drugi deo priprema.

Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter