Izvor:
25.01.2018 u 03:37
0

HAJDIN BLISTA POSLE DEBIJA: Da mi je pre šest meseci neko rekao…

Fudbaleri Crvene zvezde su u prvoj prijateljskoj utakmici bili bolji od Grafičara sa 5:0, a novi igrač Stefan Hajdin istakao je da se već uklopio u tim.

Fenomenalan je osećaj obući dres Crvene zvezde, do pre šest meseci nisam mogao ni da sanjam da će se ovo desiti. Drago mi je što sam se vratio i što sam na lep način otpočeo novi staž u svom voljenom klubu. Odlično sam se osećao na terenu, kao i čitava ekipa danas. Utakmica je protekla u najboljem redu, što je najvažnije bez povreda. Golovi nisu izostali, a to nas sve izuzetno raduje – rekao je Hajdin.

Zvezdi se priključio neposredno pre odlaska tima na prvi deo priprema odrađenih na Kipru, a već u prvoj utakmici upisao asistenciju za Milana Pavkova.

Moji saigrači su podjednako zaslužni za celu akciju i za gol. Odigrao sam dupli pas sa Veljkom Nikolićem i uspeo da uposlim Pavkova, koji nas je odlično ispratio – istakao je levi bek Zvezde.

Crveno-bele u četvrtak od 13 časova na pomoćnom terenu "Marakane" očekuje prijateljski susret sa ekipom BASK, a samo dan kasnije polazak u Tursku na drugi deo priprema.

Imali smo dva slobodna dana nakon teškog rada na Kipru. Juče smo odradili dva treninga kako bismo se prilagodili na vremenske uslove. Nije lako, došli smo iz Pafosa gde je bilo skoro 20 stepeni svakog dana na beogradska dva stepena. Provere protiv Grafičara i BASK će nam mnogo značiti. Svaka utakmica, nebitno protiv koga igramo, nama fudbalerima je mnogo važna. Što više lepih akcija i golova budemo beležili tako će i naše samopouzdanje rasti – zaključio je Hajdin.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter