Izvor:
25.01.2018 u 23:59
0

PREDSEDNIK FUDBALSKOG SAVEZA CRNE GORE SAVIĆEVIĆ: Srbiju vidim kao glavnog rivala u takmičenju! (foto)

Predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević brine o problemima organizacije mečeva LN u Podgorici, a Srbiju vidi kao glavnog rivala u takmičenju.

Novo takmičenje pod okriljem UEFA spojilo je Crnu Goru i Srbiju u četvrtoj grupi Lige C sa Litvanijom i Rumunijom.

Savićević je komentarisao buduće mečeve sa Srbijom.

"A trebalo je da odigramo prvu prijateljsku utakmicu polovinom maja u Beogradu. Naime, nedavno smo, baš ovde na Tajlandu, Kokeza i ja dogovorili taj susret. Eto, nije nam se dalo. Ne mari, pred nama su dve utakmice koje će imati i takmičarski naboj", kaže Savićević.

Umesto toga, "Orlovi" idu u Podgoricu 11. oktobra, dok "Sokolovi" doleću u Beograd 17. novembra

"U Beogradu neće biti problema, naravno, da li će se igrati na stadionu 'Rajko Mitić' ili na Partizanovom, svejedno je, jer će uslovi biti odličini. Mi ćemo imati probleme, organizacione prirode. Komplikovano je, objekat je mali, uvek nešto može da iskrsne. Mi smo, na primer, protiv Engleza imali 750 ljudi u obezbeđenju, a opet ponešto promakne. A na 'Vembli' dođe 80.000 gledalaca a 'pazi' ih 600 redara. Dobro, rano je da pričamo o tome, imamo osam mjeseci do prvih utakmica, dakle, ostaje nam dovoljno vremena da sve što treba dovedemo u red i budemo uzorni domaćini, kao i uvek do sada", kaže Savićević.

Prvi čovek crnogorskog saveza kaže da su Rumuni znanci iz kvalifikacija, a da ni Litvaniju neće olako shvatati.

"Sa Rumunima smo bili u istoj kvalifikacionoj grupi, u Bukureštu smo igrali nerešeno, u Podgorici slavili sa 1:0. Tu je i Litvanija koju niko neće da potceni. Iskreno, Srbija i Crna Gora bi trebalo da se bore za prvo mesto, mada ne smemo da isključimo Rumune",rekao je Savićević.

Izvor: B92
Foto: wikipedia, fss.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter