Izvor:
27.01.2018 u 21:59
0

TOŠIĆ PLAŠI RUSE: Ova Crvena zvezda je najjača u poslednjih ko zna koliko godina!

Jedan od najkvalitetnijih i najiskusnijih igrača i Partizana i cele naše lige, povratnik Zoran Tošić našao se u fokusu ruskih medija na pripremama na Kipru, pre svega zbog sudara Crvene zvezde i "njegovog" CSKA u šesnaestini finala Lige Evrope. Iskusni vezista Partizana, koji se oporavio od povrede morao je, kako to već biva kada je srpski fudbal u pitanju, da odgovara na veoma nezgodna pitanja – od huliganizma naših navijača, preko neobične promene selektora Srbije. Na svu sreću, bilo je tu i lepih tema kao što je prelazak Nikole Mksimovića u moskovski Spartak, ali i o kvalitetima beogradskih crveno-belih.

"Crveno-beli su snažno odigrali kraj prvog dela sezone i sigurno zaseli na prvo mesto u našoj ligi. Ova Crvena zvezda je najjača u poslednjih ko zna koliko godina, ali je CSKA ipak favorit. Biće još lakše ako stadion bude prazan u Beogradu, jer bez faktora navijača crveno-plavi će slaviti!"

Iako je huliganizam navijača buknuo odmah po ukidanju komunizma i raspada nekada velike crvene imperije, kada se pomenu navijači iz Srbije odmah se upali crvena lampica. Pa čak i u toj i takvoj Rusiji. Svi u Evropi dobro znaju na kakve gluposti su spremni naši navijači, pa zato i Rusi s pravom očekuju probleme sa Delijama. Tošić, pak smiruje tenzije.

"Verujem da svi znate šta se dešavalo na prošlom beogradskom derbiju. Bilo je puno krvavih glava, ali ne verujem da bi tako nešto moglo da se desi u Moskvi. Ne verujem da će biti problema sa navijačima Zvezde pošto oni verovatno neće ni doći. Mada, treba očekivati fanove Spartaka…!"

Ruske medije je zbunilo, kao i mnoge ljubitelje fudbala širom sveta što je nakon uspešnih kvalifikacija za SP došlo do smene na kormilu naše reprezentacije. A pritom je umesto priznatog stručnjaka na klupu seo čovek koji nije vodio niti jedan seniorski tim.

"Mladen Krstajić je bio asistent Muslinu i odlično ga znam. Čak smo i zajedno igrali, tako da imamo odličan odnos. Ali niko te ne zove u reprezentaciju zbog prijatljstv . Srbija ima talentovanu generaciju, mnogo dobrih igrača. i siguran sam da će Mladen odabrati najbolje. Saglasan sam posebno navijačima je ta smena izgledala čudno, ali uveren sam da su u FSS-u to uradili ne bismo li imali još bolje rezultate i da se pokažemo dostojnim Svetskog šampionata. Lično sam veoma zahvalan Muslinu na saradnji. Slavoljub je mnogo uradio za našu reprezentaciju, ali takav je posao trenera – danas si na vrhu, a sutra te nema… Nas uostalom nisu ni konsultovali, ali ni mi nismo postavljali pitanja.! Nema još mnogo do početka Svetskog prvenstva. Bio sam u reprezentaciji praktično za svaki meč kvalifikacija. Istina, nisam se naigrao, ali sam uvek pozivan. Zdrav sam i spreman za velike izazove i nadam se da ću se naći mežu putnicima za Rusiju."

Za kraj, Ruse je interesovalo i nekoliko reči o Nikoli Maksimoviću koji je došao na pozjamicu u moskovski Spartak iz Napolija gde se nije najbolje snašao.

"Maksimović je za mene vrhunski štoper! Ja kod njega ne vidim slabosti", insistira Tošić, "izuzetno je startan i suvereno vlada delom terena u kom se nalazi. Uveren sam da će uspeti u Sparatku i da je ruski šampionat dobio još jednu veliku zvezdu.", zaključio je Zrenjaninac za Sport-ekspres.

Happytv.rs/Mozzartsport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter