Izvor:
01.05.2016 u 17:58
0

PRIMERA: Barselona i dalje na tronu, sledi je Atletiko

Fudbaleri Barselone na dva koraka su od odbrane titule u španskoj Primeri, pošto su sinoć u 36. kolu savladali Betis u Sevilji 2:0 (0:0).

Katalonci su do trijumfa stigli u nastavku golovima Ivana Rakitića u 50. i Luisa Suareza u 81. minutu, ali sa igračem više jer je Haiko Vesterman isključen u 35. minutu.

Prethodno, Atletiko Madrid je sa "kombinovanim" timom savladao Rajo Valjekano golom, na ovom meču rezerviste, Antoana Grizmana u 55. minutu i sa pobedničkom atmosferom ide u Minhen na revanš polufinala Lige šampiona protiv Bajerna, dok je Reala Madrid savladao Sosijedad u San Sebastijan 1:0, pogotkom Gareta Bejla u 80. minutu.

Tanjug
Foto: Twitter/FCBarcelona

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter