Izvor:
04.02.2018 u 18:49
0

LUKIĆ TRIJUMFOVAO PROTV REALA: Srbin prezadovoljan: Rekli su mi da sam novi Luka Modrić!

I kada se posle dve ubedljive pobede Reala nad Deportivom (7:1) i Valensijom (4:1) pomislilo da je slavni madridski klub izašao iz krize, pomalo neočekivano Real je remizirao sa Levanteom – 2:2.

Velikom bodu u borbi za opstanak Levantea u Primeri u značajnoj meri doprineo je i naš internacionalac Saša Lukić. Mladi reprezentativac Srbije na pravi način iskoristio je ukazanu šansu, od poslednjih sedam utakmica ekipe iz Valensije u pet je bio starter, i odličnim igrama se nametnuo treneru treneru Huanu Munjizu. U duelu sa Realom pružio je još jednu odličnu partiju, a učestvovao je u obe akcije kod postignutih golova domaće ekipe:

– Real se sa ukupno 11 postignutih golova protiv Deportiva iz La Korunje i Valensije vratio na pobednički kolosek, ali smo hrabrom igrom uspeli da ih zaustavimo. Veoma ozbiljno smo shvatili ovu utakmicu, poseban motiv nam nije bio potreban, jer smo igrali protiv najtrofejnijeg kluba i ekipe koja je poslednje dve godine osvojila dve Lige šampiona. Veliki respket je svakako bio prisutan, ali smo bili svesni da imamo svoje šanse. Odigrali smo zaista hrabro i veoma borbeno i zasluženo smo osvojili bod. Zanimljivo je da ove sezone nismo poraženi od Reala, oba puta smo remizirali, što je svakako veliki uspeh – počinje priču Lukić.

Talentovani vezista je u prvom poluvremenu fenonemenalnom loptom u prostor proigrao Moralesa koji je izašao sam ispred golmana Navasa koji je zaustavio njegov šut, ali je odbijenu loptu u mrežu sproveo Boateng. Kod drugog gola Levantea Lukić je presekao loptu na sredini terena i započeo akciju u kojoj je Pacini bio strelac:

– Najbitnije je da smo postigli golove, da se nismo predavali iako je Real oba puta bio u vođstvu. Trener i saigrači su mi čestitali za taj pas kod prvog gola, a njihova podrška mi zaista mnogo znači. Ovo je možda bila jedna od mojih najboljih utakmica u dresu Levantea i to protiv takve ekipe kao što je Real. To će mi svakako mnogo značiti na polju samopuzdanja, bila je ovo sjajna provera i veliko iskustvo za mene. Ono što je najvažnije je da sam pokazao da mogu na visokom nivou da igram protiv velikih ekipa – konstatovao je Lukić.

Najjači utisak među Zidanovim vedetama na Lukića je ostavio hrvatski reprezentativac:

– Luka Modrić je fenomenalan igrač. On je nosilac igre Reala, od njega bukvalno sve kreće. Razgovarali smo posle utakmice, razmenili smo i dresove i poželeli smo sreću jedan drugom. Kada sam ušao svlačionicu sa njegovim dresom saigrači su mi dali veliki kompliment, da sam novi Modrić. Atmosfera u timu je zaista odlična, lako sam se adaptirao, jer sam imao podršku svih ljudi u klubu i na tome sam im zahvalan.

O izgledima Levantea za opstanak u Primeri Lukić je rekao:

– Biće žestoka borba. Međutim, najvažnije je da igramo dobro u poslednje vreme. Uz ovakav pristup i borbenost koju smo imali u meču sa Realom doći će i pobede, zato sam optimista i verujem da ćem ostvariti cilj i sačuvati status prvoligaša – zaključio je Lukić.

kurir.rs / kurir sport
Foto: Twitter/GranotaFootball‏

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter