Izvor:
09.02.2018 u 18:00
0

JOŠ GA BOLI JEDNA STARA RANA: Golman Krasnodara pokušao da omalovaži Zvezdu pred duel sa CSKA!

Crvena zvezda ove sezone igra najbolju sezonu u Evropu u poslednjih četvrt veka, gledaćemo je uskoro i u 1/16 finala Lige Evrope, ali izgleda da ovaj tim svojom igrom neke još nije ubedio u svoj veliki kvalitet.

Tako se danas, četiri dana pred okršaj Crvene zvezde i moskovskog CSKA oglasio golman Krasnodara Andrej Sinicin.

On je bio akter letošnjeg dvomeča u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, između Zvezde i Krasnodara, koji su crveno-beli rešili u svoju korist i izborili plasman u grupnu fazu takmičenja.

Iako je od tada prošlo gotovo šest meseci, Sinicina još boli poraz iz Beograda, ali i atmosfera koju je tamo doživeo.

U intervjuu za ruski portal ''championat.com'', Sinicin je pokušao da omalovaži Zvezdin način igre, uporedivši ga sa jednim ruskim drugoligašem.

''Neću se žaliti na sudijske greške ili nešto drugo. Ali, od početka drugog poluvremena naš protivnik se samo povukao, 'krao vreme' i na ružan način dobio utakmicu.

Na kraju, igrate pred svojim navijačima, vodite 2:0 i zašto se plašite? Izbacivali su loptu u aut, čak i van stadiona.

Fudbal treba da bude spektakl za navijače. Jasno je da uvek ima mesta i za pragmatizam, ali tako igra i Orenburg. To je antifudbal'', istakao je Sinicin.

S tim u vezi, novinari su ga upitali i za prognozu ishoda dvomeča Zvezda – CSKA. Umesto toga, uputio je savet Moskovljanima.

''Iz našeg iskustva daću im jedan savet – najbolje je da ne primite gol u prvoj utakmici'', poručio je Sinicin, a onda se podsetio i atmosfere na stadionu ''Rajko Mitić''.

''Bilo je 55 hiljada gledalaca koji su pravili zaglušujuću buku. Užas…'', isfrustrirano je istakao Sinicin i naglasio da tako nešto do tada nije video u svojoj karijeri.

''Prvi put sam igrao pred toliko gledalaca. Momci koji su igrali u Dortmundu kažu da čak ni tamo publika nije tako bučna'', zakjučio je Sinicin.

sportske.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter