Izvor:
09.02.2018 u 19:24
0

DULE SAVIĆ POTRESEN SMRĆU PRIJATELJA NEBOJŠE GLOGOVCA: Tužan sam što nas je jedan tako veliki glumac, čovek i zvezdaš prerano napustio!

Legendarni fudbaler Crvene zvezde Dušan Savić bio je potresen smrću svog prijatelja Nebojše Glogovca.

– Tužan sam! Šta drugo da kažem… Tužan sam što nas je jedan tako veliki glumac, čovek i zvezdaš tako prerano napustio. Ovo što se desilo sa njim je neočekivano… Nemam reči – vidno potresen bio je u izjavi za Kurir Dušan Savić.

Nebojša Glogovac i Dušan Savić družili su se na snimanju filma "Munje", a poslednji put su se videli u novembru prošle godine pred utakmicu Crvene zvezde i Arsenala.

Tada je Nebojša Glogovac izgovorio čuvene rečenice iz filma vezane za Dušana Saviša i dobio ovacije u prepunom medija centru:

– Ko je prvi čovek i igrač kojem je ceo stadion skandirao ime i prezime? Duuule Savić!!! Ko je dao gol Arsenalu u 90. minutu? Milosavljević pas, Pižon peta, Blagojević s krila, poluvolej… U Londonu… Muk!!! Dule Savić!

Kurir
Foto: FK Crvena zvezda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter