Izvor:
13.02.2018 u 01:21
0

Trener CSKA: Zvezda zna da napada, dobro smo se spremili! (VIDEO)

Trener fudbalskog kluba CSKA Viktor Gončarenko rekao je da će njegova ekipa morati da napadne mane Crvene zvezde u šesnaestini finala Lige Evrope.

"Zvezda zna kako da napada i veoma se dobro brani. Moraćemo da pritisnemo protivnikove slabe strane i onemogućimo da koristi svoje prednosti. Dobro smo se spremili za utakmicu", rekao je Gončarenko na konferenciji za novinare u Beogradu.

Zvezda i CSKA će se sastati u šesnaestini finala Lige Evropa. Prva utakmica igraće se u utorak od 18.00 na stadionu "Rajko Mitić".

Trener CSKA je kazao da poznaje Zvezdin tim, posebno nekoliko fudbalera srpskog kluba koji su igrali u Rusiji.

Gončarenko je naveo da su njegovi fudbaleri spremni za utakmicu uprkos tome što su u Beograd došli direktno sa priprema u Španiji.

"Spremni smo za utakmicu, iako bi možda bilo drugačije da smo u takmičarskom ritmu. Dobro smo trenirali i mislim da neće biti problema", dodao je.

Gončarenko je naveo da je velika prednost za njegovu ekipu švedski fudbaler Pontus Vernblom, koji može da igra na više pozicija.

"Pontus je univerzalni vojnik, on zatvara mnoge pozicije. Jednako je dobar u odbrani, na sredini terena i u napadu. Uvek je dobro kada imate takvog igrača u ekipi. Videćemo na kom mestu ćemo ga koristiti protiv Zvezde", rekao je Gončarenko.

CSKA će u Beogradu biti oslabljen neigranjem Alekseja Berezuckog i Georgija Sjenikova, a Gončarenko je naveo da misli da će oni biti spreman za revanš.

Bugarski fudbaler iz ruskog kluba Georgi Milanov rekao je očekuje "vruću" atmosferu, ali da to neće uticati na njegov tim.

"Nemamo tih problema jer smo veliki tim koji igra na vrućim terenima u Rusiji i van nje. Upoznat sam sa srpskim navijačima, verujem da neće biti problema", rekao je Milanov.

On je naveo da se prijatno oseća u Beogradu, da mu se dopada stadion "Rajko Mitić" i da se nada lepoj utakmici sa Zvezdom.

Revanš će se igrati 21. februara u Moskvi.

B92
Foto: Facebook/ PFC CSKA MOSCOW

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter