Izvor:
13.02.2018 u 03:01
0

TAVAMBA NIJE ŽELEO PLZEN: Zapamtio sam ih i daću im gol!

Fudbaler Partizana Leandre Tavamba je pred žreb za šestaestinu finala Lige Evrope bio jedan od retkih igrača crno-belih koji nije priželjkivao Viktoriju Plzen.

Srpski šampion u četvrtak od 21.05 dočekati Plzen u prvoj uktamici šestaestine finala LE.

Pred nama je utakmica od velikog značaja za nas igrače, tim i klub uopšte. Viktorija je jako ozbiljan tim. Igrao sam u Slovačkoj, u komšiluku i često pratio šta se dešava u Češkoj. Tada sam zapamtio taj klub. Mislim da je izjednačenog kvaliteta sa Partizanom – rekao je Tavamba za Mondo.

Kamerunac je istakao da će dosta toga zavisiti od prve utakmice koja se u četvrtak igra u Beogradu.

Sve zavisi kako će krenuti prva utakmica… U takmičenju kakvo je ovo uvek je važno ostvariti dobar rezultat na domaćem terenu. Danas u fudbalu ne možeš da kažeš koji bi ti rezultat odgovarao, ja se nadam pobedi – istakao je napadač Partizana.

On je na 11 utakmica u Evropi pet puta tresao protivničke mreže.

Kako takmičenje ide ka kraju – sve je važnije. I kvalifikacije su bile najvažnije za mene jer nisam igrao na tom nivou. Za mene je ovo šansa da vidim na kom sam nivou, bilo bi lepo da ponovim partije kvaliteta kakav je bio u prvom delu sezone – poručio je korpulentni centarfor i dodao:

Tako se motivišem kad kažem da ću dati gol, želim da se napunim samopouzdanjem, tako ću i sada reći – nadam se da ću postići gol. Zadovoljan sam u kakvoj se formi nalazim, najvažnije mi je da sam izbegao povrede, za sve ostalo ću morati da se pobrinem na terenu uz pomoć saigrača – zaključio je Tavamba.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter