Izvor:
13.02.2018 u 15:20
0

JURIIIŠ: Zvezda ruši Ruse u paklu Marakane!

Nema kalkulisanja, napašćemo Moskovljane, kaže trener Vladan Milojević i samouvereno najavljuje meč šesnaestine finala međunarodnog takmičenja na Marakani

Hrabro, odvažno i bez zaletanja, tako će igrati Crvena zvezda protiv CSKA.

Trener crveno-belih Vladan Milojević najavio je da će njegovi momci napasti ruski tim u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope u Beogradu (18.00, TV). Crvena zvezda je posle 25 godina dočekala proleće u Evropi, a sadašnja generacija ne želi da se zaustavi, već ima nameru da ispiše nove stranice klupske istorije.

– Dobro smo ih analizirali, kao i oni nas. Imaju svoj stil igre, opasni su na prekidima, u kontranapadima. Videćemo kako će se ponašati, neka ostane tajna kako smo se spremili. Imam nekih dilema sa sastavljanjem tima, nadam se da ću do početka utakmice da ih otklonim na pravi način – rekao je Vladan Milojević i nastavio:

– Među 32 ekipe smo došli apsolutno zasluženo. Igramo protiv velikana i na nama je da izađemo i odigramo što bolje. Igra se 180 minuta, u fudbalu je sve moguće. Mislim da sam i dosad pokazao da nisam trener koji kalkuliše. Napad je uvek bio najbolja odbrana! Ako krenete drugačije da razmišljate, to može da bude pogrešno.

Potom je trener Crvene zvezde pritisak preneo na gostujuću ekipu.

– Najviše smo se pribojavali da ne igramo pred praznim stadionom, ali bogu hvala, neće biti tako. Hvala ljudima iz kluba i UEFA. Daćemo sve od sebe, borićemo se. Neka oni budu favoriti, a mi ćemo, kao i dosad, dati sve od sebe. Huk sa tribina diže adrenalin i samo može da donese dodatnu energiju. Nismo bili ni živi ni mrtvi prošlog vikenda, čekali smo vest da li ćemo igrati pred publikom. Ovo je veliki događaj za Srbiju i region, neka taj huk negativno utiče na protivnika – zaključio je Milojević.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter